Hírek


Feke Pál Feke Pali "első harapása" MEJELENT A JUNIOR PRIMA ÉS ARTISJUS DÍJAS SZÍNÉSZ-ÉNEKES LEGÚJABB NAGYLEMEZE, melyen ismert magyar szerzők és előadók népszerű slágereit dolgozta fel a Paul&Hód zenekar. Mindemellett helyet kapott a lemezen 2 olyan dal is, mely külön Palinak íródott Sebestyén Áron által, s melyek közül az egyiknek a dalszövegét én vetettem papírra. Olvassátok el itt, a dalszövegek oldalon.
Nikson zenekar Magyar szövegekkel jelentkezik a Nikson! A 2005-ben alakult gyori pop-punk banda új Ep-jén a magyar szövegek mind az én munkáim, a zenekar angol dalszövegei alapján készültek. Hallgassátok szeretettel a Rockinform online-on! Olvassátok el a szövegeket itt, a dalszövegek oldalon.
Önkéntesség "Másnak élsz!" címmel megszületett az a dal, mely az "Önkéntesség Európai Éve 2011" hivatalos dalaként Feke Pál előadásában kerül a nyilvánosság elé. Az Európai Unió 1983 óta rendezi meg a különféle témákra koncentráló "Európai Éveket". A 2011-es tematikus évet az önkéntesség témájának szenteli az Unió, melynek egyik nagykövetévé Feke Pál Junior-Príma és Artisjus-díjas musicalszínészt választották. A művész kezdeményezésére jött létre - természetesen önkéntes alkotóművészek bevonásával - a "Másnak élsz!" című dal. (Dal: Lőrincz Ádám. Szöveg: Kámán Andrea) Hallgassátok nagy szeretettel!
Mahasz A MAHASZ elkészítette a 2010-es év legjátszottabb dalainak a listáját. A tavalyi évben a "Csak egy idegen" c. Kovácsovics Fruzsi dal az 52. helyen van a Rádiós Top100 listában. A rádiók 2010-ben 13 héten keresztül játszották a dalt, mely a Top40-es lista 5. helyén is trónolt. Az idén sem tettek le róla, a dal azóta is Top40 listás :) Olvasd el, hallgasd meg a Dalszövegek oldalamon!
Hooligans: 8szemközt Az új Hooligans lemezen közreműködtem, mint szövegíró! Elkészült a Hooligans zenekar új, 8szemközt című nagylemeze. A munkálatokba már csak a finish-ben tudtam bekapcsolódni, de ennek is nagyon örülök, hiszen rákerülhetett az albumra a "Keresd a lányt" című dalszövegem :)) Olvasd el, hallgasd meg a Dalszövegek oldalamon!
X-Faktor Az X-faktor nevű tehetségkutató műsorban szerepelt a "Tégy csodát" című dalszövegem. Vastag Csaba adta elő a Hercules c. mesefilm betétdalát, melynek magyar szövegét én írtam. Meghallgathatjátok itt!
Kovácsovics Fruzsina: Fuss el végre! A Neo FM műsorára tűzte a "Csak egy idegen" című Fruzsi dalt, melynek dallamát és szövegét én álmodtam meg Fruzsi hangjához. Ha többet szeretnéd hallani, akkor szavazz a rádió weboldalán, vagy kérd a 06-1-555 1000 számon, vagy SMS/MMS-ben a 06-30-3 000 000 számon.NEO FM SZAVAZÁS
No Thanx: Se kép, se hang Se kép, se hang címmel megjelent a No Thanx zenekar legújabb albuma, melyen mint dalszerző és szövegíró közreműködtem. A címadó dal szövegét is én jegyzem, hozzá videoklip is forgott. No Thanx: Se kép, se hang
Géniusz - Az alkimista címmel látható a Magyar Televízió 1-es csatornáján az a misztikus krimisorozat, mely Pécset, az európai kulturális fővárost hivatott népszerűsíteni. Főcím- és betétdalainak szövegét nekem jutott a megtiszteltetés megírni. Az új magyar film három egymást követő napon, március 3-4-5-én lesz látható a M1-en, este fél 10-kor.
Aranylemezt kaptam Feke Pál: Új világ vár! című nagylemezén való közreműködésemért. A díjátadóra a kecskeméti Katona József Színházban került sor, ahol Pali köszönetet mondott az album szerzőinek. Én, mint a nagylemez címadó dalának, és egyéb dalainak szövegírója nagyon büszke vagyok az elismerésre. Olvasd el a szövegeket a Dalszövegek oldalon
Megjelent Kovácsovics Fruzsi második nagylemeze, s rögtön kapott is egy jelölést Fonogram díjra, "Az év hazai modern pop-rock albuma" kategóriában! Az albumon mint dalszerző, szövegíró, és mint zenei producer is közreműködtem. Szövegek a Dalszövegek oldalon.